Bufet dolç per empreses
Aquest nadal hem volgut sorprendre algunes empreses amb un bufet dolç per començar el dia amb bon peu. Una taula de dolços creats des d'Espai Gastronomia i fets artesanalment un a un a la nostra cuina. Gelats que no són…
Aquest nadal hem volgut sorprendre algunes empreses amb un bufet dolç per començar el dia amb bon peu. Una taula de dolços creats des d'Espai Gastronomia i fets artesanalment un a un a la nostra cuina. Gelats que no són…
El Castell de Tous acull la presentació de la col·lecció de la nova marca de bijuteria Mixyluz, una desfilada plena de complements per a núvies, nuvis i convidats. L'ocasió va reunir a un centenar de professionals del sector i mitjans…
Sou una colla i voleu celebrar el cap d'any en un espai privat en exclusiva per a vosaltres? Us oferim el Castell de Tous, amb sopar, ressopó i barra lliure fins a la matinada. MENÚ Torrada de cap i…
El Castell de Tous estrena el seu primer casament just dos mesos després de la seva inauguració. Va ser un casament de migdia, molt íntim i personal, amb aperitiu a l'aire lliure i banquet a la sala interior gaudint de…
L'equip d'Espai Gastronomia celebrem el mític sopar d'estiu. Endevineu la temàtica: San Fermín. Un any més, tot l'equip és citat per sopar plegats una nit de diumenge en alguna de les finques d'Espai Gastronomia sense saber què passarà ni envolt…
Espai Gastronomia incorporem una finca més per a celebracions, casaments i esdeveniments d'empresa. A partir d'ara gestionem també el Castell de Tous, castell del s.X restaurat d'estil modern, ubicat a 15 minuts d'Igualada (Barcelona). Després de mesos de rehabilitació, el…
Abans de la inauguració oficial, volíem compartir l'estrena d'aquest nou projecte envoltats d'amics i bons companys de viatge. Va ser un plaer! Gràcies a tots per ser-hi! Amb la col·laboració de Caves Adernats (Fotografies: Vicenç Martin)
El rotatiu econòmic espanyol Expansión fa ressò de la inauguració de la nova etapa del Castell de Tous empresa per Espai Gastronomia. Gràcies pel vostre interès!
Aprofitant que els dilluns és el dia de descans de tot l'equip, el passat 22 de maig vam organitzar una caminada per a pujar junts a la nostra finca de Ca n'Alzina. Vam sortir a primera hora del matí des…
A Espai Gastronomia hem creat uns tallers de cuina per a les empreses que busquen activitats de cohesió d’equip, divertides, relaxades i passar el dia fora de l’oficina. Recentment vam obrir les portes de Ca n’Alzina a l’empresa igualadina Blau…